Княжа Гора отримала грант від Українського Культурного Фонду

Ради поділитися гарною новиною — в грудні 2020 року готельний комплекс «Княжа Гора» отримав грант від Українського культурного фонду в рамках програми «Культура в часи кризи: інституційна підтримка», ЛОТ «Культурно-пізнавальний (внутрішній) туризм». 

Програма «Культура в часи кризи: інституційна підтримка» сприятиме стабільному розвитку культурних та креативних індустрій в часи пандемії та підвищенню конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу культурної галузі.

Під час весняного локдауна наш готельний комплекс був закритий згідно вимогам дотримання карантинних заходів. Протягом двох місяців ми зберегли всі робочі місця співробітників комплексу; були оплачені всі комунальні послуги; проведено реконструкцію кухні комплексу і організовано піцерію, що дало можливість створити нові робочі місця для молоді Канева; постійно проводилися заходи з дезінфекції приміщень. 

Влітку були розроблені і опрацьовані культурно-туристичні маршрути Канівщиною. 

Восени силами комплексу була проведена масштабна виставка художниці Анни Мироновоі #ГЕОТЕКСТИ в нашої галереї ЧервонеЧорне мистецьке об'єднання; детально описані пам’ятки Канівщини і створена landing page «Місця сили» на сайті комплексу. 

Команда «Княжої Гори» висловлює щиру подяку Українському культурному фонду за моральну та фінансову допомогу в часи кризи. 

#УкраїнськийКультурнийФонд #УКФ #запідтримкиУКФ #княжагорамісцесили #інстітуційнапідтримкаукф #червонечорнегалерея #канів #канівщина