Відгуки з експозиції "Геометрія Трави" Олексія Литвиненка

Починаючи з першого травня галерея Території Щастя "ЧервонеЧорне" відкрила свої двері для всіх охочих із експозицією Олексія Литвиненка "Геометрія Трави". Відео з відкриття:

Очень рекомендуем всем, кто ценит прекрасное… Мы провели чудесное время в Каневе, побывав на открытии выставки Алексея Литвиненко, которое прошло в галерее «КрасноеЧерное». Потрясающая гармония красоты окружающей природы и невероятной, магической силы картин Алексея Литвиненко заставляют думать о вечных вопросах и получать на них ответы. Помещение галереи словно создано для этих работ, в них нужно, не торопясь погружаться, испытывая наслаждение. Спешите увидеть!!! Мы восхищаемся людьми, которые создали этот камерный ансамбль для отдыха и общения с прекрасным. Галерея, сад скульптур, отель, ресторан с отличной кухней – все это очень душевно и изысканно. Люди, которые все это обеспечивают и обслуживают, отзывчивы и предупредительны. Спасибо им и спасибо Юре за то, что он это все придумал и воплотил. Советуем всем, кто любит природу и комфорт - сочетание понятное истинным урбанистам.
— С уважением, Константин и Галина Булатовы.
Щиро дякуємо за незабутні враження від виставки Олексія Литвиненка «Геометрія Трави». Роботи нашого улюбленого художника, що тяжіє до відтворення гармонії існування, здається, навмисне написані для галереї «ЧервонеЧорне» – нового арт-простору, який вже набув доброї слави серед митців та шанувальників мистецтва. Особиста подяка пану Юрію Сташківу за чудову організацію виставки, прекрасний смак і радість від перебування на його справжній «Території Щастя».
— З побажанням подальших успіхів, колектив галереї «Триптих АРТ»

Фотографії експозиції:

Геометрія Трави Олексій Литвиненко

Територія Щастя "Княжа Гора" запрошує Вас та Ваших друзів на тематичну експозицію "Геометрія Трави" Олексія Литвиненка, що відбудеться у період з 1 по 18 травня!

Чекаємо на Вас за адресою: м. Канів, вул. Дніпровська, 1!

1-18 Травня

Отримати додаткову інформацію можна за телефонами (050) 157-57-48, (095) 283-38-33

Запрошуємо на Територію Щастя з нагоди 200-річчя Тараса Шевченка

 08.03 з 13:30       Прибуття гостей, що проживають на Території Щастя; 14:00 - 15:30 Обід - табльдот (самообслуговування): Під час обіду, в приміщенні ресторану доступний перегляд виставки, що присвячена 200 - літтю Тараса Шевченка; 15:30 - 19:00 Вільний час; Арт-терапія Олени Пилипенко з Петриківського розпису для юних гостей та всіх бажаючих; 19:00 - 21:30 Здорова гастрономічна вечеря в атмосфері акустичної живої музики дуету «DuoVita»; 22:00 - 22:30 Традиційне вогнище на березі Дніпра.    09.03 08:30 - 10:30 Домашній сніданок; 11:00 - 12:00 Підйом на Тарасову Гору; 12:30        Відкриття виставки «ІНТИМ» Сергія Савченка у галереї ЧервонеЧорне; 13:30 - 15:30 Обід - табльдот (самообслуговування): - у приміщенні ресторану для гостей, що проживають у готелі; - на відкритому повітрі для гостей виставки; 15:30 - 19:00 Вільний час; 19:00 - 21:30 Вечеря присвячена 200 - літтю Тараса Шевченка; Музичний супровід: ансамбль солістів "Збиранка" м. Львів з програмою «Карпатіана».    10.03 08:30 - 10:30 Домашній сніданок;

Вартість пакету від 3000 гривень до 4200 гривень

Чекаємо на Вас за адресою: м. Канів, вул. Дніпровська, 1!

           Два шляхи отримати додаткову інформацію: за телефонами (04736) 3-15-88, (050) 157-57-48, (095) 283-38-33

День Святого Валентина у Княжій Горі!

Якщо Ви ще не вирішили, як приємно здивувати Вашу другу половинку в День Всіх Закоханих, то ми маємо чудове рішенння!

Запрошуємо відсвяткувати День Святого Валентина в «Княжій Горі» -Території Кохання! На Вас чекають романтична музика, амурна кухня та неймовірна атмосфера кохання!

Чекаємо Вас 14 лютого 2014 року о 18:00 в арт-готелі «Княжа Гора»: м. Канів, вул. Дніпровська, 1 

Святкуйте на Території Щастя

Новий Рік – це свято, на котре, затамувавши подих чекають як діти, так і дорослі. Є навіть народна прикмета «Як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш».

“Княжа Гора” – Територія Щастя запрошує зустріти його разом з нами!

В Новорічну ніч на Вас чекає: виступ музичного колективу, зустріч з Дідом Морозом та Снігуронькою, конкурси, лотерея, вишукана кухня та безліч сюрпризів від «Княжої Гори»!

Не доведеться нудьгувати і в перший день Нового 2014 року, адже ми приготували майстер-класи для дітей та дорослих, розваги на свіжому повітрі та зігріваючу дегустацію чаю.

Місце зустрічі: м. Канів, вул. Дніпровська, 1!

Додаткову інформацію за телефонами:
(04736) 3-15-88, (050) 157-57-48, (095) 283-38-33

Територія Щастя та Арт-лабораторія “Княжа Гора” запрошують відкрити першу пляшку

Традиційно у кінці листопада гості й команда «Княжої гори» разом із мільйонами поціновувачів молодого вина в усьому світі врочисто проголосять: “Le Beaujolais Nouveau est arrive!”, себто: «Нове Божоле прибуло!».

Запрошуємо Вас на урочисте відкриття галереї «Княжа Гора», дегустацію вина від сомельє компанії «Good Wine» та вишуканих страв від Юрія Вербило, концерт гурту «Orchestra Vito».

“Княжа Гора” знову в колі найкращих – нас рекомендує “Ревізор”!

Програма “Ревізор”, Новий канал, відвідала “Княжу Гору”. Результатом цього візиту став отриманий диплом передачі – “Ревізор рекомендує”!!!

І це все – завдяки роботі сильної та професійної команди “Княжої Гори”, яка завжди Вас чекає в Каневі!

Ласкаво просимо в місце, яке збагачує духовно!

А подивитися, як це було, Ви можете за цим посиланням: http://www.novy.tv/program/10/Revizor/video/2701

“Княжа Гора” – в “золотій сотні” кращих готелів України 2012 року!

«Княжу Гору» знову визнано одним зі ста найкращих готелів України 2012 року! 
Проведення щорічного рейтингу «100 найкращих готелів України» розпочала Рада з питань туризму й курортів з ініціативи Асоціації готельних об’єднань і готелів України та Всеукраїнської Асоціації туроператорів.
Найкращі готелі країни визначала національна експертна комісія, до складу якої входять керівники професійних організацій сфери туризму, провідні туроператори, відомі українські готельєри, видавці спеціалізованих журналів, представники великих компаній, міжнародних організацій і посольств, органів влади, найкращі експерти, які здійснюють категоризацію готелів. За підсумками цієї експертної оцінки «Княжа Гора» потрапила до списку 100 найкращих готелів України 2012 року.
За даними організаторів, список 100 кращих готелів «оновився практично на чверть», що свідчить про хорошу динаміку розвитку готельної індустрії в Україні в 2012 році.
Показово, що в «золоту сотню» української готельної індустрії в цьому році увійшли готелі, що представляють майже весь спектр готельного бізнесу — від великих готелів відомих міжнародних мереж (Best Western, Intercontinental, Hyatt, Fairmont, Four Points, Radisson, Ramada) до невеликих готелів, що відзначаються оригінальною концепцією і якістю її реалізації (пише ZN.UA).